Du er på PROD
Ydelser

Her kan du finde centrale tal om modtagere af den ydelse, som du gerne vil vide mere om. Fælles for ydelserne er, at de bliver udbetalt til personer i den erhvervsaktive alder, som er uden arbejde i kortere eller længere tid.

I databanken kan du også finde målinger om ministerens udmeldte mål for Jobcentrenes beskæftigelsesindsats.

Du skal gå ind i databanken via den ydelse, som du gerne vil finde oplysninger om.

Temaer

Her kan du finde centrale tal om specifikke temaer i beskæftigelsespolitikken. Fælles for temaerne er, at de udspringer af beskæftigelsespolitikken. Temaerne er forankret i ydelser, der bliver udbetalt til personer knyttet til arbejdsmarkedet, som er uden arbejde i kortere eller længere tid.

Du skal gå ind i databanken via det tema, som du gerne vil finde oplysninger om.

Styringsværktøjer

Her kan du finde data, der understøtter og styrker dialogen i det beskæftigelsespolitiske system i form af:

Besparelsespotentialet, der viser kommunens besparelsespotentiale ved at nedbringe antallet af personer på en forsørgelsesydelse i kommunen til det niveau som kommunens rammevilkår tilsiger.

Reformmålinger

Her kan du finde nøgletal om beskæftigelsesreformen:
- Førtidspension- og fleksjob

Nøgletalsoversigterne samler en række af de vigtigste målinger til brug for kommunernes opfølgning på reformmål. 

Nyt på Jobindsats: Gem valg

Du kan nu gemme dine foretrukne fordelingsvariable

Når du er logget på Min side, kan du ved at trykke ”Gem valg” få Jobindsats til at huske dine foretrukne fordelingsvariable, når du har valgt disse i en tilfældig måling. Det kan eksempelvis være dit eget jobcenter, ledighedstype eller herkomst.

Næste gang du trækker en måling på Jobindsats, vil dine foretrukne valg blive husket. Du kan ændre dine foretrukne valg igen ved at trykke ”Gem valg” igen, når du har ændret i dine valgte fordelingsvariable. 

Velkommen til det nye Jobindsats.dk

Nyt design på www.jobindsats.dk
Jobindsats.dk – databanken om arbejdsmarkedet har fået et nyt design. Vi har også gjort siden mere intuitiv at bruge, og der skal bruges færre klik og scroll til at navigere rundt på sitet.

Som noget nyt lægger STAR endvidere løbende nyhedshistorier om aktuelle tal og tendenser på forsiden, så det bliver nemt for dig at følge med i udviklingen i data på beskæftigelsesområdet. Tallene i databanken er de samme. 

Vi glæder os til at se dig på Jobindsats.dk.

Opdateringskalender for alle målinger på Jobindsats.dk

Et samlet overblik over opdateringer på Jobindsats.dk

På forsiden af Jobindsats.dk er der som noget nyt en opdateringskalender for alle målinger på Jobindsats.dk. Kalenderen indeholder oplysninger om, hvornår de forskellige målinger er blevet opdateret sidst og hvornår det forventes, at de bliver opdateret næste gang.

Når du trykker på ydelsesgruppens eller temaets titel, folder de enkelte målinger, som er knyttet hertil, sig ud og du kan herefter aflæse målingens opdateringsoplysninger