Drift: På grund af vedligeholdelse kan dataudtræk fra statistikbanken Jobindsats.dk være utilgængeligt lørdag d. 21. marts 2020 kl. 9:00-13:00

Det vil dog stadig være muligt at trække rapporter under Publikationer

11. marts 2020


Målinger for afholdte samtaler og aktive tilbud er fjernet fra Jobindsats og erstattet med de nye fokusmålinger

 

Jobindsats.dk er blevet saneret, således følgende målinger vedrørende afholdelse af samtaler og afgivelse af aktive tilbud er fjernet:

- Antal samtaler pr. person fordelt på varighed på ydelsen

- Antal samtaler pr. person fordelt på de seneste 1, 3, 6, 9, og 12 mdr. på ydelsen

- Passivandel fordelt på varighed på ydelsen

- Aktiveringsgrad og passivandel fordelt på de seneste 1, 3, 6, 9, og 12 mdr. på ydelsen

 

Målingerne er erstattet med de nye fokusmålinger ”Afholdelse af samtaler. Antal og andel personer” og ”Deltagelse i aktive tilbud. Antal og andel personer”, som kan tilgås under den nye Jobcenterindblik-topmenu eller her

 

De nye fokusmålinger vedr. samtaler og aktive tilbud viser som de gamle målinger, hvor mange samtaler/aktive tilbud, der er givet til ydelsesmodtagerne i løbet af deres ydelsesforløb, men der er en række forskelle i opgørelsesmetoderne, herunder at der nu tages højde for fritagelser.

 

Du kan læse mere om hvad målingerne viser i info af målingen. Den kan tilgås ved at trykke på knappen med I’et til højre for målingerne i målingsmenuen under Jobcenterindblik. I info om målingen er et link til en mere detaljeret beskrivelse af, hvordan målingerne er opgjort.