Drift: På grund af servicevinduer kan man opleve midlertidig nedetid onsdag d. 18.11, lørdag d. 21.11 samt søndag d. 22.11

7. april 2020


Underopdateret sygedagpengedata ifm. overgang til ny datakilde

I forbindelse med overgangen fra KMD eDagpenge til Kommunernes Sygedagpengesystem (KSD), vil der periodevist udestå data for de kommuner, der er pilotkommuner i KSD’s udrulningsplan.

Den oprindelige udrulningsplan for pilotfase 2 og den endelige udrulning for de resterende kommuner er udskudt i forhold til den oprindelige udrulningsplan.

 

Kommunerne vil løbende overgå til KSD i tre faser.

  1. Pilotfase 1: Vejen og Helsingør overgik til KSD d. 25. november 2019.
  2. Pilotfase 2: Assens, Ishøj, Randers, Vallensbæk og Aarhus overgik til KSD d. 24. februar 2020.
  3. Alle kommuner overgår til KSD d. 3. juni 2020.

 

Det er muligt at finde mere information om KSD på KOMBITs hjemmeside, her: https://kombit.dk/ksd.

 

Det betyder, at fra og med d. 25. november 2019 vil data for Helsingør og Vejen midlertidigt ikke indgå i sygedagpengemålingerne før disse data er indarbejdet i det eksisterende sygedagpengeflow. Det betyder at data for disse 2 kommuner vil udestå i form af nye eller opdaterede sygedagpengeforløb fra og med november 2019 opgørelser af sygedagpengemålinger. Der udestår ligeledes efterregistreringer for Vejen og Helsingør i perioden op til d. 25. november 2019.

 

Ligeledes betyder det for pilotfase kommunerne, Assens, Ishøj, Randers, Vallensbæk og Aarhus, at der fra og med d. 24. februar 2020 midlertidigt ikke indgå i sygedagpengemålingerne før disse data er indarbejdet i det eksisterende sygedagpengeflow. Det betyder at data for disse 5 kommuner vil udestå i form af nye eller opdaterede sygedagpengeforløb fra og med februar 2020 opgørelser af sygedagpengemålinger. Der udestår ligeledes efterregistreringer for Assens, Ishøj, Randers, Vallensbæk og Aarhus i perioden op til d. 24. februar 2020.

 

Data om sygedagpengeforløb for hele landet er dermed også underopdateret.

 

STAR vil orientere når der sker nyt i forhold til KSD transitionens indvirkning på sygedagpengemålingerne på Jobindsats.dk samt når tilpasningen er endelige og al data igen er tilgængeligt.