26. november 2020


Resultatmåling er opdateret med korrigerede tal

I resultatmålingen, der blev offentliggjort den 13. november 2020, var forventet og faktiske andel af fuldtidspersoner på offentlig forsørgelse byttet rundt i de tilfælde, hvor kommunerne havde ens resultatmål. Dvs. hvor differensen mellem forventet og faktisk andel var den samme på samtlige af de angivne decimaler. Det er rettet op i opdateringen den 25. november 2020.

 

Ombytningen vedrørte alene den forventede og faktiske andel fuldtidspersoner på offentlig forsørgelse. Placering på benchmarkranglisten er ikke påvirket af korrektionen, da den beregnes på baggrund af forskel mellem forventet og faktisk andel (pct. point), hvor tallene hele tiden har stået korrekt. Faktiske og forventet antal fuldtidspersoner på offentlig forsørgelse samt Forskel mellem forventet og faktisk antal er heller ikke påvirket af ombytningen og står dermed også uændrede efter opdateringen.

 

Opdateringen har således ingen betydning for kommunernes placering i benchmarkinganalysen eller deres opfyldelse af resultatmålet i forhold til skærpet tilsyn.

 

Læs nyheden om resultatmålingen på jobindsats.dk her.

Læs mere om benchmarkinganalysen her.

Læs om modellen bag benchmarkinganalysen, der er udviklet af VIVE her.