Drift: På grund af driftsforstyrrelser er det ikke muligt at foretage dataudtræk fra api.jobindsats.dk
5. april 2019

Jobindsats App

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har udarbejdet en app til smartphone og tablet, hvorfra det er muligt at finde centrale tal på beskæftigelsesområdet. Appen er et supplement til Jobindsats.dk

 

Jobindsats App kan downloades til iOS- og Android-enheder via henholdsvis AppStore og GooglePlay. Læs mere her

 

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering ønsker med Jobindsats App’en at give brugerne lettere adgang til centrale nøgletal på beskæftigelsesområdet for at skabe øget fokus på dem og understøtte, at aktørerne på beskæftigelsesområdet i højere grad kan tage udgangspunkt i de samme nøgletal.

 

Jobindsats App’en indeholder i første omgang kun rapporten "Nøgletal for beskæftigelsesindsatsen", som kan findes her på Jobindsats.dk. Nøgletal for beskæftigelsesindsatsen er den rapport, der følger op på, hvordan kommunerne klarer sig i forhold til de senere års reformer på beskæftigelsesområdet. Som supplement til rapporterne fra Jobindsats.dk er det via appen også muligt at få et indblik i jobcentrenes indbyrdes rangering og sammenligne sig med andre kommuner.

 

Styrelsen arbejder lige nu på at videreudvikle appen, så der i 2019 kommer flere centrale nøgletal, der er afgørende i opfølgningen på kommunernes resultater på beskæftigelsesområdet.

 

Man vil fortsat også via sin PC kunne finde alt indhold på Jobindsats.dk og styrelsens øvrige hjemmesider.

 

Download appen

Jobindsats App’en er naturligvis gratis og kan findes i App Store (iOS-enheder) eller GooglePlay (Android-enheder) ved at søge efter ”Jobindsats” eller ved at benytte følgende link på din smartphone eller tablet: