Drift: På grund af servicevinduer kan man opleve midlertidig nedetid onsdag d. 18.11, lørdag d. 21.11 samt søndag d. 22.11

13. januar 2021


Målinger vedr. udenlandsk arbejdskraft er opdateret til november 2020

Målingerne over antallet af udenlandske statsborgere, der modtager danske ydelser er blevet opdateret med tal frem til november 2020. Målingerne kan findes under fanebladet ”Arbejdsmarked” og ”Udenlandsk arbejdskraft”. 

 

For målingen 'Udenlandske statsborgere der modtager kontanthjælp mv.'  gælder følgende:

I forbindelse med skift i datakilde og overgang til det Kommunale Ydelsessystem (læs mere her: Kildeskift i kommunaldata) udestår data fra Lolland, Randers og Herning. Vær opmærksom på, at manglende data ikke kun har indflydelse på de pågældende kommuner, men også på landstallet.

 

For Lolland og Randers gælder, at alle efterregistreringer foretaget efter d. 7. september 2020 og alle nye registreringer foretaget efter 7. september 2020 ikke er med i målingerne.

 

For Herning gælder, at efterregistreringer foretaget efter 7. september 2020 og alle nye registreringer på eksisterende personer ikke er med i målingerne. Endvidere er nyoprettede sager fra 7. august 2020 ikke med i målingerne.

For Brøndby, Esbjerg, Fanø, Haderslev, Hjørring, Kerteminde, Kolding, Ringkøbing-Skjern, Skanderborg og Varde gælder, at alle efterregistreringer foretaget efter d. 11. november 2020 og alle nye registreringer foretaget efter 11. november 2020 ikke er med i målingerne vedr. kommunale ydelser.

 

For yderligere information om målingerne henvises til info om måling.


Udenlandsk arbejdskraft